Pomagamo vam dosegati cilje

V prevajalskem podjetju Abecednik vam pomagamo dosegati cilje – s komunikacijo v slovenščini in tujih jezikih.

Od drugih podjetij nas boste ločili po tem, da poiščemo najboljšo rešitev za vaše potrebe, poleg tega je Abecednikovo vodilo popolno zadovoljstvo stranke – samo najboljša storitev je dovolj dobra storitev.

Z razvejano mrežo prevajalcev, lektorjev, učiteljev in drugih strokovnjakov za vas pripravljamo:

Preizkusite nas! Pošljite svoje povpraševanje po e-pošti, pokličite nas ali pa se oglasite na kavi – veseli bomo vašega obiska.

 

 

pomp_abecednik_nagrada_copywrighting Abecednik je prejemnik nagrade za posebne dosežke pomp 2013, in sicer za pripravo vsebine mesečnih jezikovnih nasvetov.

 

Nagrada za prevod Translation World Cup 2014, Abecednik Abecednik je prejemnik nagrade Translation World Cup 2014 za prevod v angleščino.

Pošljite povpraševanje

Kako delamo

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in dela z zahtevnimi naročniki smo oblikovali učinkovit delovni proces. To zagotavlja učinkovito komunikacijo in hitro izvedbo projektov.

POVPRAšEVANJE

PONUDBA

  • Prejmete ponudbo.

IZVEDBA

  • Abecednikov vodja projektov poskrbi za izvedbo.

ODDAJA

  • Naročena storitev je opravljena pravočasno in v dogovorjenem roku.

Podarimo vam knjigo

Knjiga s kratkimi jezikovnimi nasveti za vsakdanjo rabo vam bo pomagala izboljšati pisno in govorno izražanje v slovenščini. V e-knjigi so zbrani najboljši in najuporabnejši napotki, ki so nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj lektorja, zato jedrnato razložijo bistvene težave uporabnikov jezika ter podajo učinkovite rešitve. Za prenos knjige vpišite zahtevana podatka.

a